Aerobic

Sala Aerobic Dristor

Multe forme de antrenament sunt eficiente daca sunt efectuate in cadrul unui grup, sub supravegherea unui instructor care conduce lectia. Fie ca sunteti avansati sau incepatori,veti gasi ceva care sa vi se potriveasca (functional, aero tone, step, stretching, rebound, body workout, fitball & core, abs & legs, Interval Training, Circuit Training, Total Body Workout).
Motivatia, rezultatelor, evitarea riscurilor de accidente sunt unele din avantajele acestui tip de antrenament.

Contact

* Step Aerobic –  poate cea mai cunoscuta tehnica de fitness unde se imbina armonios exercitiile fizice, dansul si muzica.

* Rebound – aerobicul de tip saritura la minitrambulina si reprezinta un mod placut de a face efort fizic fiind foarte eficient instrument de exercitiu pentru intregul corp.

* Pump It – este o clasa cardio in care se utilizeaza greutati avand scopul de a tonifia corpul

* Abs & Legs – Clasa de Legs and ABS este o clasa accesibila si foarte eficienta pentru tonifiere musculara.Poate fi efectuata atat de incepatori cat si de avansati, fara probleme. Exercitile se pot efectua atat cu bara cat si cu gantere. De asemenea este nelipsit si lucrul la saltea pentru tonifierea abdomenului, taliei si fesierilor.

* B.C.A.F. (Brate, Coapse, Abdomen, Fesieri) – Este un program complet de tonifiere prin care se lucreaza toate grupele de muschi . In cadrul orelor de BCAF se efectueaza atat miscari de aerobic cat si exercitii la sol, respectiv la saltea, folosindu-ne de propria greutate si nu numai.Toate exercitiile sunt concepute pentru a imbunatati tonusul muscular, si a ajuta in procesul de slabire.

* Butt & Abs & Thighs (abdomene,fese, coapse)Este un program intensiv ce se concentreaza in special pe zonele mentionate in descriere. Este un antrenament intens cu exercitii concepute special in vederea tonifierii musculaturii abdomenului, fesierilor si coapselor si ajutand in timp la eliminarea tesutului adipos. Ora este destinata tuturor celor care doresc imbunatatirea tonusului muscular si se adreseaza atat incepatorilor cat si avansatilor.

*Combat & Tone – Este un antrenament plin de energie, cu exercitii variate, o combinatie intre elemente specifice de Tae-bo,aerobic, lucru la saltea, elemente de forta dar si de tonifiere generala.In cadrul antrenamentului se urmaresc: arderea unui numar cat mai mare de calorii,cresterea tonusului muscular si a rezistentei cardio.

Fat Burn Cardio –  Este o ora foarte antrenanta, plina de buna dispozitie, destinata atat persoanelor care vor sa slabeasca cat si celor care vor sa se mentina sau sa isi mentina tonusul muscular. Ora asigura lucrul tuturor grupelor mari de mushi si reprezinta o combinatie de exercitii cardio si de tonifiere perfecte pentru oricine isi doreste un corp armonios.

ZiuaProgram Aerobic
Luni19.00 – Body Tone Cardio (Beatris)
Marti19.00 – Step Aerobic (Beatris)
Miercuri19.00 – Rebound / Fitball (Beatris)
Joi19.00 – Interval/Body Combat (Florentina)
Vineri19.00 – Total Body Workout (Florentina)
Sambata 
Duminica